top of page

אוקטובר המשך

מאיה גור פטל

מזל טוב עקרבים!

ב23.10 שמש נכנסת למזל עקרב. האווירה מלאה במטען רגשי עמוק. השמש מאירה וחושפת את העולם העמוק והנסתר של מזל עקרב ונצמדת ליופיטר בעקרב. כוכב יופיטר הנקרא גם ענק הגזים, מסייע לשמש להאיר ולהציף את העולמות האפלים והנסתרים של העקרב. העולם הנסתר הופך לגלוי וזה זמן בו עלולים לצוף פחדים ורגשות אשמה מהתת מודע, מהעבר, לעבודה של שחרור וקבלה עצמית למען התפתחות וגדילה. העקרב שולט גם על חיי המין ובאמת שימו לב כמה פרשיות והאשמות מין שונות עולות עכשיו ונחשפות. כדאי לנצל את הזמן הזה לניקיון ושחרור ממועקות ופחדים.

ב23.10 מארס נכנס למאזניים. מארס שליט מזל טלה נכנס למזל ההופכי שלו. האנרגיה החדה של מארס מחריפה את שני צידי כפות המאזניים ואיננה יעילה בהמעטה. אנרגיה שעלולה להביא להתבצרות כל אחד בעמדה שלו מבלי רצון להקשיב לאחר.

מ25.10 עד 31.10 ונוס במאזניים בזווית 90 לפלוטו בגדי. ונוס חזקה במזל מאזניים מאותגרת על ידי פלוטו בגדי שמרעיד את הקרקע. ונוס במאזניים שואפת להרמוניה, שלווה ושת"פ. חשה כעת חוסר יציבות וחוסר בטחון. ברמה האישית כדאי שתבחנו אלו אנשים אתם ממגנטים אליכם. כיצד אתם מתנהלים במערכות יחסים - מניפולציות, התניות, מלחמה ושלום. מדידת הערך עצמי דרך הסביבה. ומומלץ להיות במודעות למכשולים כיוצרים את ההשתוקקות לאור!

באהבה

מאיה גור פטל

052-8448277

81 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page